Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Είναι ολοφάνερο οτι ο χοντροβενιζέλος λειτουργώντας ως πολιτικός καιροσκόπος , προσπαθεί 
να εκθέσει το Σαμαρά στους Ευρωπαίους  ζητώντας  εντός της ημέρας γραπτές εγγυήσεις στήριξης από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση , ως  προαπαιτούμενες για την περίφημη εκταμίευση της δόσης...

Ποιάς κυβέρνησης ? Αυτής που στηρίζει ο ίδιος ο Σαμαράς και το κόμμα του? 
Του πρωθυπουργού  " μαριονέτα " που διορίστηκε από τη ΝΔ ? Η  " λογική ΠΑΣΟΚ " ζει και βασιλεύει. Πρέπει  ο Σαμαράς να αποτελέσει το "πλυντήριο" που θα ξεπλυθούν όλες οι βρωμιές που έγιναν.

Το μόνο που οφείλει να κάνει ο αρχηγός της ΝΔ , έστω και την ύστατη ώρα , είναι να άρει άμεσα την εμπιστοσύνη του από τη σημερινή κυβέρνηση ,  και να  προχωρήσει μαζί με το λαό προς την κάθαρση που είναι εσωτερική υπόθεση. Και επειδή τα πλοκάμια της μνημονιακής πολιτικής έχουν απλωθεί και ριζώσει για τα καλά και μέσα στο κόμμα του
 ( Σπηλιωτόπουλοι , Μητσοτάκηδες , Βαρβιτσιώτηδες , Χατζηδάκηδες ) , καθαρίζει πρώτα μέσα και μετά παίρνει τη σκούπα- που είχε έτσι κι αλλιώς υποσχεθεί οτι θα πάρει αμέσως μόλις εκλέχθηκε αρχηγός -και καθαρίζει και έξω.





Αντώνη Σαμαρά  ο λαός που περιμένει απο εσένα να βγεις μπροστά , είναι δυνατότερος από τη σπείρα που απαιτεί  να κυβερνά την Ελλάδα από το Βερολίνο έχοντας προσυμφωνήσει σε όλα με τους δοσίλογους που τώρα  σε τσαλακώνουν και σε κάνουν έναν απ' αυτούς.


Πράξε επιτέλους αυτό που περιμένει ο λαός 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου